De eerste week...
Door: jorickkiwi
Blijf op de hoogte en volg Jorick
24 November 2010 | Nieuw Zeeland, Gisborne
Vrijdag kwam Julian langs, m'n neef. Heb samen met hem wat dingen rond het huis van m'n tante gedaan. Daarna zijn we naar zijn huis gereden, wat iets meer naar de bergen ligt. Meteen ook z'n dochters ontmoet, wat een leuke meiden! We gingen een stukje de berg op lopen, naar een lookout waarvandaan je een prachtig uitzicht hebt over de akkers die voor de berg liggen. Heb helaas geen foto's kunnen nemen want ik had geen camera bij me. Maar het is vast niet de laatste keer dat ik bij Julian was dus ik zal nog wel wat foto's maken.
Ook van de week de eerste keer geSkyped met Laura en nog met m'n vader en Juanita. Was leuk om te doen, even te zien wat ze aan het doen zijn allemaal.
M'n onderzoeksopzet voor school heb ik afgemaakt. Ik hoop dat het goed is, heb helaas nog geen reactie gehad maar dat zal wel snel komen.
Zondag zijn Margriet en ik naar de terrierraces gegaan. Het waren benefietraces waarbij de opbrengst gaat naar de kankerbestrijding. Bij de terrierraces wordt eigenlijk de draak gestoken met de zeer populaire paardenraces. Was erg leuk, heb er gelachen. Ben ook nog uitgenodigd om op 4 en 5 december naar autoraces hier in de buurt te komen. Lijkt me wel gaaf. Dan wordt er met een soort stockcars geraced.
De eerste paar dagen dat ik hier was, was het lekker weer maar daarna is het helaas wat minder geworden. Ook de koude zuidenwind helpt niet mee. Maar gelukkig nog wel beter dan de aankomende sneeuw in Nederland. Haha!